Daarom gastouderopvang...

Ouders sterven overstappen van een kinderdagverblijf naar een gastouder kunnen fors besparen op hun kosten. Bij gastouderopvang betaal je alleen de uren die je contractueel afspreekt. Dus als je op zoek bent naar een voordeliger voor  kinderdagverblijf neem dan contact op op! 
SamendeBaas heeft weer plaats voor kinderen.

SamendeBaas is betrouwbaar en voordelige opvang!

Het grote verschil tussen een kinderdagverblijf en opvang bij de gastouder thuis is de persoonlijke aandacht voor elk kind. Omdat Marjolein 5 kinderen opvangt, kan ze haar aandacht goed verdelen. We geven  elkaar  de kans om optimaal te groeien. Ook kan ze snel en goed inspelen op het karakter en de talenten van de verschillende kinderen. Op deze manier leert je kind en krijgt het  zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. 
Ook een groot verschil is dat je als ouder alleen maar met Marjolein te maak hebt en hebt geen wisselende gezichten hebt, zoals op een kinderdagverblijf vaak wel het geval is. Voor ouder en kind geeft dit duidelijkheid, voelt het vertrouwd.

Kinderopvang met een één  gezicht.

SamendeBaas is ook flexibel. Marjolein speelt zich af met persoonlijke wensen van de ouder. Opvang bij beetje ziekzijn van je kind, een keer later ophalen is vaak geen probleem. In overleg kan veel.

Minder stress en meer rust voor het hele gezin
.

Make a free website with Yola