Daarom gastouderopvang...

Ouders die overstappen van een kinderdagverblijf naar een gastouder kunnen fors besparen op hun kosten. Bij gastouderopvang betaal je alleen de uren die je contractueel afspreekt. Dus als je op zoek bent naar een voordeliger alternatief voor kinderdagverblijf neem dan contact op! 
SamendeBaas heeft weer plaats voor kinderen.

SamendeBaas is betrouwbaar en voordelige opvang!

Het grote verschil tussen een kinderdagverblijf en opvang bij de gastouder thuis is de persoonlijke aandacht voor elk kind. Omdat Marjolein minder kinderen tegelijkertijd opvangt, kan ze meer persoonlijke aandacht geven aan ieder kind. Hierdoor krijgt elk kind de kans zich optimaal te ontwikkelen. Ook kan ze snel en goed inspelen op de behoeftes, het karakter en de talenten van de verschillende kinderen. Op deze manier ontwikkeld je kind ze zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. 
Ook een groot verschil is dat je als ouder alleen maar met Marjolein te maken hebt en geen wisselende gezichten hebt, zoals op een kinderdagverblijf vaak wel het geval is. Voor ouder en kind geeft dit duidelijkheid, voelt het vertrouwd.

Kinderopvang met een vast gezicht.

SamendeBaas is ook flexibel. Marjolein speelt zich af op persoonlijke wensen van de vraagouder. Opvang bij ziekte of je kind een keer later ophalen is vaak geen probleem. In overleg kan veel.

Minder stress en meer rust voor het hele gezin
.

Make a free website with Yola